1. Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrari este disponibilă în contul tău de client, secţiunea „Comenzile mele”.

Livrarea comenzii se va face în maxim 3 zile lucrătoare. Pentru produsele care nu sunt cu disponibilitate imediată, reprezentanţii noştrii vă vor informa asupra termenului de livrare.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgăndit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decăt cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa căt mai repede la telefon 0741.285.654, 0755.154.084 în intervalul luni-vineri 8.30-16.30. Colegii noştri de la Suport Clienţi vor face tot posibilul să îţi modifice sau anuleze comanda emisă în cazul în care aceasta nu a fost expediată.


2. Greşeli de tipărire.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în baza noastră de date sau afişate greşit iar livrarea nu s-a efectuat încă, www.searchchemicals.ro îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.


3. Livrare prin curier


Taxa de livrare este calculata automat in functie de greutatea si dimensiunile produselor alese la finele comenzii. ( Ex: Produsele de volum 140 lei/ per buc - Mobilier, Electrocasnice mari, Copertine; Sistemele de iluminat de dimensiuni mari - Produse sanitare de volum mic 25 lei/ per buc; Mobilier de dimensiuni medii  65 lei/ per buc, Balansoare gradina - 35 lei per buc etc.).

Pentru livrarile in afara ariei de acoperire a firmei de curierat Sameday, care includ kilometrii suplimentari, se percep costuri suplimentare de transport. Un reprezentat al societatii noastre va va contacta pentru comunicarea costurilor suplimentare in ceea ce priveste livrarea. Lista localitatilor cu kilometrii suplimentari poate fi vizualizata pe sameday.ro.

LIRARILE SE FAC DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI, BULGARIEI SI UNGARIEI. PENTRU LIVRARILE EFECTUATE PE TERITORUL BULGARIEI, RESPECTIV PE TERITORIUL UNGARIEI, VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE FAPTUL CA, COSTURILE DE TRANSPORT GENERATE AUTOMAT IN SITE NU SUNT VALABILE/ NU SE APLICA. COSTURILE DE TRANSPORT VOR FI CALCULATE SI COMUNICATE CLIENTULUI DUPA PLASAREA COMENZII.


Pentru categoriile Materiale de construcţii si zahăr - preţurile sunt franco depozit. Rugăm contactaţi reprezentantul comercial Search Chemicals la telefon 0741.285.654 sau 0755.154.084 în intervalul luni-vineri 8:30-16:30, pentru oferta de preţ cantitativă şi calcul transport.


La recepţionarea/ ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea următoarelor documente:

Pentru persoane fizice: actul de identitate

Pentru persoane juridice: actul de identitate şi împuternicire din partea firmei.


4. Deschidere colet la livrare


Clientul trebuie sa deschida coletul la livrare obligatoriu pt a verifica produsele. Daca comanda prezinta lipsuri sau deteriorari din transport se intocmeste proces verbal impreuna cu delegatul curierului si se mentioneaza pe proces verbal sau awb deteriorarile sau lipsure constatate.

Orice reclamatie ulterioara predarii coletului de catre curier cumparatorului nu mai este valabila. Pentru deschidere colet la livrare clientul nu suporta costuri suplimentare.