Toata familia, de la cei mici pana la cei mari, se poate bucura de un balansoar de gradina sau de un pavilion de gradina care sa iti asigure confortul termic necesar intr-o zi torida de vara. Un balansoar de gradina este ideal pentru a citi o carte, a savura limonada sau pentru te bucura de un pui de somn binemeritat dupa o zi sau o saptamana lunga la serviciu. O gradina mobilata creste calitatea vietii si imbunatateste starea de spirit. Toate acestea iti vor permite sa petreci mai mult timp in natura, sa socializezi mai des cu prietenii, sa creezi legaturi stranse cu familia. Te vei bucura de confort, relaxare si voie buna.

Balansoarele Sidef si David sunt foarte rezistente, cu structura pe cadru de otel vopsit electrostatic si tesatura rezistenta la apa, cu greutate suportata pana la 240 kg. Culorile acestor balansoare sunt fie in culorile naturii verde / alb, fie in cromatica usor de adaptat cu alte seturi de gradina, maro / alb. 

Pentru spatiile mai generoase si un confort maxim, recomandam balansoarul Deluxe Heaven extensibil, 3 locuri, cu structura metalica, waterproof, copertina dubla, protectie insecte cu fermoar si patru perne decorative incluse. Balansoarul poate sustine o greutate de pana la 240 kg si datorita faptului ca este extensibil, este foarte potrivit pentru familiile numeroase sau pentru cei care au mereu invitati si au nevoie de o piesa de mobilier de gradina in plus. Copertina dubla iti asigura confortul termic chiar si in cele mai calduroase zile de vara iar datorita perdelei de plasa cu fermoar, te vei putea relaxa sau chiar dormi in acest balansoar fara sa iti faci griji in privinta albinelor, tantarilor sau altor insecte.

Din gradina dvs. nu poate lipsi si un pavilion pentru a oferi in tihna servirea mesei si umbra mult dorita in timpul verii. Recomandam pavilionul hexagonal cu sase laturi de 1,8 m, cu protectie plasa insecte cu fermoar, ce poate fi adaptat in orice gradina sau terasa moderna, inlocuind cu costuri mult mai mici, un foisor de vara.

Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)