Seturile de mobilier de grădină, foarte la moda în prezent, sunt confectionate din materiale precum poliratanul, metalul sau plasticul. Sunt usor de curatat, rezistente la intemperii si sunt perfect  potrivite pentru utilizarea în aer liber. În functie de model, scaunele de gradina pot fi stivuite sau împinse complet sub masa de gradina pentru a economisi spatiu.

Aspectul gradinii tale poate fi infrumusetat cu unul din seturile noastre de gradina si terasa, disponibile intr-o varietate de modele si culori, cu un design modern si usor de adaptat diferitelor stiluri ambientale. Produsele beneficiaza de rezistenta impotriva razelor UV si ruginirii premature a accesoriilor, se pot utiliza pentru o perioada indelungata de timp iar husele sunt usor de curatat. 

Seturile de gradina - terasa din aluminiu slefuit sunt un mobilier cu linii moderne. Aluminiul slefuit este usor de intretinut, nu rugineste, asigura o rezistenta mare la variatiile de temperatura, fiind unul dintre cele mai rezistente materiale, pastrandu-si in timp forma si aspectul. Mobilierul din aluminiu slefuit este prezentat in diverse modele, cu huse impermeabile in combinatii cromatice moderne, cu sezut din spuma si pentru mese - blat din HDPE pe cadru de aluminiu slefuit.

Afisare 1 - 15 din 15 (1 pagini)