SC SEARCH CHEMICALS SRL este o companie romănească cu capital 100% privat, înfiinţată în anul 2003, avănd ca obiect de activitate comerţul, atăt prin importul direct al produselor comercializate sub marca proprie Sidef, Homelux, PowerX, căt şi prin comercializarea materialelor de construcţii produse de firmele din grup, la un bun raport calitate-preţ.


Gama de baterii sanitare este o gama eleganta, cu modele atat clasice cat si in trend, cu linii moderne si componente de calitate. Comercializam peste 300 de modele de baterii sanitare si accesorii sanitare care au castigat inimile clientilor nostri - persoane fizice, lanturi de magazine cat si in cadrul proiectelor realizate.    

Pentru ca suntem siguri de calitatea produselor noastre, pentru categoria ,,baterii sanitare Sidef - Fruh, Ozean, Jad, Siegen, Schon, Hertz, Duisburg, Oldensburg ,Rotenburg, Augsburg, Quelle, Osten, Fallen, Wolfsburg, Glanz,, oferim clientilor nostrii persoane fizice, o garantie de 5 ani.

Comercializam game extinse pentru mobilier de gradina, dar si mobilier si decoratiuni pentru casa cat si o gama diversificata de becuri led, halogen, economice si proiectoare sub brandurile PowerX si Sidef.

Acoperim cu promptitudine toate gusturile si necesitatile clientilor, de la produse low cost pana la produsele premium, echipa noastra de Vanzari cu experienta de peste 20 de ani fiind pregatita sa va ajute cu orice solicitare.

Strategia de vănzare a firmei pe termen mediu şi lung, avănd la baza cererea şi oferta pieţei, dar şi un management organizat cu o echipă bine pregatită care a oferit clienţilor seriozitate, preţuri competitive şi calitate pentru produsele comercializate, a făcut ca firma noastră să aibă o evoluţie ascendentă şi să căstige un important segment de piaţa pentru produsele comercializate.


SC SEARCH CHEMICALS SRL

RO15168143, J13/721/2003

Bdul. Aurel Vlaicu nr. 125, etaj 2, Constanţa