Cod produs: 5200568343
Disponibilitate: Precomanda
0,00 Lei
TVA inclus

Cantitate

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 50

Placa gips-carton rezistenta la foc Rigips RF tip F 12.5x1200x2000 mm


RIGIPS RF tip F rezistenta la foc - placa din gips-carton (SR EN 520+A1:2010) cu fibre de sticla inserate in miezul de ipsos si invelis din carton rezistent, roz, greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1, d0), muchie PRO. Pentru solutii rezistente la foc in segmentele non-rezidentiale, dar si rezidentiale (bucatarii, mansarde, camera centralei). Pentru spatii publice, in sisteme, se poate ajunge si la 3 ore rezistenta la foc.

Placile antifoc Rigips RF sunt caracterizate de cartonul de culoare roz pe partea din fata cu inscriptie de culoare rosie pe muchie. Acestea se utilizeaza in scopul obtinerii unei rezistente superioare la incendiu a constructiilor realizate, intrucat sunt prevazute cu o armatura din sticla, care mareste rezistenta invelisului in cazul unui incendiu.

Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate este posibila datorita suprafatei placii din gips-carton, care se pastreaza la 45 grade Celsius. La o temperatura de 20 grade Celsius in interior, umiditatea poate ajunge pana la 60% (valorile sunt identice cu cele pentru placile de constructii).

Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton marca Rigips. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Acestea se fabrica in varianta de baza si sunt tratate in scopul obtinerii unei rezistente superioare la incendiu a constructiei.

Toate placile din gips-carton marca Rigips nu sunt in nici un fel daunatoare sanatatii si sunt neinflamabile. Utilizarea acestora pentru interior accelereaza procesul de realizare a constructiei datorita absentei proceselor umede. Se inregistreaza economii si datorita greutatii lor reduse. In acelasi timp, folosirea acestora contribuie la imbunatatirea conditiilor de locuit, deoarece regleaza umiditatea in interior.


Specificații tehnice

  • Lățime: 1200 mm
  • Lungime: 2000 mm
  • Grosime: 12.5 mm
  • Suprafata (mp/placa): 2.4
  • Buc/palet: 50

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha